Close
Dataspex_logo

Sobre nosaltres

Empresa pionera al Principat d’Andorra com a consultoria especialitzada en oferir un servei integral en l’àmbit de Protecció de Dades i Seguretat de la Informació.

La nostra experiència, coneixement i equip, ens permet oferir un servei complet, amb una visió de 360º del compliment normatiu legal, tecnològic i organitzatiu de les companyies i donant solucions diverses per a tota mena d’aspectes a tractar i sector empresarial.

Nostra missió és la d’acompanyar a les empreses del Principat en el seu procés d’adaptació a les normatives d’obligat compliment en la matèria i en el seu camí de transformació digital en el qual Andorra es troba immers.

6 raons de

Perquè triar-nos

Perquè en Dataspex la protecció és la nostra raó de ser, garantir la seguretat en matèria de protecció de dades i seguretat de la informació a tots els nostres clients. A més dins de la nostra empresa comptem amb uns valors que garantiran el millor resultat per al nostre client:

Qualitat

Els serveis i productes han de complir amb els paràmetres establerts i promesos, que només poden ser pròxims a la perfecció.
analysis.png

Competitivitat

DataSpex només pot ser la millor si exigeix el millor, les nostres accions estan dirigides a satisfer als nostres clients buscant solucions competitives i de qualitat.
inov

Innovació

Treballem dies després de dia per a oferir nous serveis basats en la tecnologia més moderna.

Honestedat

La transparència, sinceritat i franquesa, que inspiren totes les decisions i accions que adopten el nostre equip. La relació amb els nostres clients es basa en llaços de confiances.

Comunicació

La bona comunicació dins de l’equip és important perquè existeixi un bon funcionament i clima de treball.

col·laboració

Treballar amb tolerància, respectant i integrant les diferències que existeixen entre tots els membres de l’equip. Conciliació vida personal i professional, flexibxibilitat que ens permet la compatibilitat entre les necessitats empresarials i personals.