Close

Serveis

1. Consultoria en matèria de protecció de dades

Resolució de consultes especialitzades en matèria de Protecció de Dades i Seguretat de la Informació. Acompanyem i assessorarem a empreses, organitzacions i institucions en l’acompliment i l’adaptació a les normatives vigents de manera transversal.

2. Verificació d’acompliment i adequació a les normatives vigents

Verificar el nivell d’acompliment en qualsevol mena d’organització, serveis i productes a les normatives vigents en matèria de protecció de dades aplicables al Principat, així com acompanyament en el camí de l’adequació de les organitzacions d’acord amb aquestes normatives:

icon-analysis-sv.png

Comparar entre les exigències legals, tècniques i organitzatives i les deficiències que es presenten en els procediments i documents de l’empresa en relació amb les normatives vigents.

icon-shield-sv.png

Verificar, avaluar i valorar l'eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives per garantir la seguretat del tractament de dades.

icon-shield-02.png

Definir i prioritzar un conjunt d’accions (legals, tècniques i organitzatives) en matèria de Seguretat de la Informació per tal de reduir els riscos als què està exposada cada organització fins a nivells acceptables. A partir de l’anàlisi de la situació inicial, s’alinea amb els objectius estratègics de l’empresa.

icon-shield-03.png

Acompanyar a les empreses, institucions o organitzacions a adaptar-se a les noves obligacions tècniques, organitzatives i legals d’acord amb les normatives vigents al Principat d’Andorra.

3. Adequació a les noves tecnologies

Dirigit a empreses que gestionen el seu negoci de manera online, a través d’una web, que gestionen part de la seva activitat a través de la venda de productes o serveis online, o merament tenen presència a internet de forma informativa. Adequació de Web; e-commerce; APP i campanyes de màrqueting.

4. Formació en matèria de protecció de dades i seguretat de la informació

La formació és una garantia de compliment i la millor eina per blindar la informació empresarial i no exposar-la a riscos. Adequació de Web; e-commerce; APP i campanyes de màrqueting.

És fonamental crear una cultura de privacitat en les empreses formant als empleats sobre les implicacions pràctiques de les normatives i els procediments necessaris per assegurar la seguretat de la informació.

Oferim serveis de formació personalitzada per a tota mena d’organitzacions i perfils. Amb continguts ajustats a les característiques i necessitats de cada organització.

5. Servei de delegat de protecció de dades (dpd) extern

D’una banda, en virtut de les normatives de protecció de dades aplicables al Principat d’Andorra, és obligatori que certes empreses designin un DPD.

D’altra banda, les organitzacions poden considerar útil designar un DPD de manera voluntària com a compromís de l’organització amb la protecció de dades i com a responsabilitat proactiva.

El servei de DPD garanteix el compliment de les normatives de protecció de dades i el seu assessorament en el desenvolupament de nous serveis i productes basats en dades.

No dubti en contactar
amb nosaltres per qualsevol dubte.